AIRCONDITIONING

01

SmartThinQ

Aircontrol

Het aanleggen van een airco systeem is geen standaard doe-het-zelf-klus.


Gelukkig staat er bij SmartThinQ Klusservice altijd een vakman voor je klaar die deze klus voor jou uit handen neemt.


Zo weet je natuurlijk zeker dat uw airco vakkundig wordt geïnstalleerd en kun je binnen mum van tijd genieten.

Koeling van de ruimte binnen


Koeling van de ruimte
Natuurlijk is dit het doel van airco en tegelijkertijd het belangrijkste voordeel. Een koele woning op hete dagen is belangrijk voor je leefkwaliteit. Een koele werkplek zorgt ook voor meer productiviteit. Airco in huis zal er tijdens warme zomerdagen voor zorgen dat ramen en deuren niet tot midden in de nacht open hoeven te staan. Dus ook geen ongewenste beestjes zoals muggen binnen je woning.

Airco voor uw Slaapkamer of Woonkamer  


Vakkundige airco monteur

Je split airco laten installeren door een erkend vakman? Bij SmartThinQ koop je een airco inclusief een standaard montage (exclusief meerwerk). Bij deze klus wordt rechtstreeks via de binnenmuur naar buiten geboord, met leidingen tot maximaal 7 meter. Daarnaast krijg je automatisch 12 maanden garantie op de installatie. Is er binnen dat jaar iets mis met jouw split airco? Dan staan we voor je klaar. Lees in onze algemene voorwaarden of de productvoorwaarden van jouw split airco unit meer over deze garantie.

1. Bestellen

Koop jouw split airco (inclusief montage) bij SmartThinQ.


2. SmartThinQ Klusservice aanvragen
Na jouw aanvraag ontvang je een mail met aanvullende vragen om het meerwerk in kaart te brengen en drie voorkeursdagen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat de montage straks perfect verloopt!


3. Afspraak maken
Vragenlijst ingevuld? Je ontvangt binnen 3 werkdagen de montagedatum. Lukt dit niet op één van je voorkeursdata dan neemt SmartThinQ Klusservice contact met je op.


4. Voorbereiden
Laat de airco uiterlijk twee dagen van tevoren bezorgen. Zorg er daarnaast voor dat de montageplek bereikbaar is en dat er elektra aanwezig is in de buurt van de binnenunit.


5. Laten installeren
Onze ervaren vakman komt de split airco installeren.


6. Betalen
Na afloop ontvang je van ons een betaallink via iDeal voor het eventuele meerwerk. Zo betaal je de overige kosten snel en eenvoudig!


Split airco meerwerk

In enkele gevallen is de standaard montage niet genoeg. Wil je bijvoorbeeld de airco op het dak laten plaatsen of zijn je buitenmuren van beton dan is dat geen probleem. Ook dergelijk meerwerk nemen we graag uit handen. Dit is afhankelijk van de individuele situatie. Eventueel meerwerk kan bestaan uit:- Dakdoorvoer inclusief condensator: 247 euro
- Muurdoorvoer door beton: 102 euro
- Extra meter leidingen (bij meer dan 7 meter): 91 euro per meter
- Hoogwerker (bij montage hoger dan 6 meter): 629 euro

Efficiënt en duurzaam


Onze moderne Split airco’s zijn heel efficiënt en duurzaam. De Split airconditioning gebruikt de temperatuurverschillen als ‘gratis’ energie. Het enige stroomverbruik zit in de elektrisch aangedreven compressor. Een Split airco van RR gaat bovendien jaren en jaren mee.

Terwijl de elektrische auto vaak geframed werd als toonbeeld van duurzaamheid, had airconditioning soms een verspillend imago. Onterecht, zo blijkt. De airco benut het temperatuurverschil als belangrijke bron van energie en de compressor op stroom is bijzonder energiezuinig (A++).

Vakkundig installatieWij installeren uw systeem vaak binnen 1 dag.